پایگاه رسمی دکتر محسن دیناروند

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»
بایگانی

۲۱ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

دوشنبه, ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، ۰۱:۴۱ ق.ظ

با دیگران چگونه باشیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام رفقا 

 

با هرکس همانگونه باش که با توست!

 

                              محسن دیناروند

 

پی نوشت :این جمله وقتی از دست قردی عصبانی بودم به ذهنم رسید. نمیدانم واقعا درسته یا نه چون در عصبیت نمیشه رو حرف ها تکیه کرد. 

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۳۱ خرداد ۰۰ ، ۰۱:۴۱
محسن دیناروند
جمعه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۰۹:۳۳ ب.ظ

چرا مسخره می کنیم؟

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام به شما 

 

به دو علت عده ای، دیگران را مسخره می کنند؛ یکی کمی اعتمادبه نفس و دیگری حماقت.

 

                                                                                         محسن دیناروند 

 

پی نوشت ۱: آدم مغرور هیچگاه دیگران را مسخره نمی کند چون یک آدم مغرور حاضرنیست راجب دیگران اظهار نظر منفی هم بکند . اگر کسی را دیدید کسی را مسخره می کرد، اگر مشکل اعتماد به نفس نداشت مطمئن باشید احمق است. 

 

پی نوشت ۲: مسخره کننده یا قبلا مسخره شده است یا در آینده مسخره خواهد شد‌. 

 

پی نوشت ۳: خواهش می کنم کسی را مسخره نکنید، عیبش را جار نزنید .با آبروی کسی بازی نکنید.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۸ خرداد ۰۰ ، ۲۱:۳۳
محسن دیناروند
جمعه, ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۳۶ ب.ظ

رای بی رای دقیقا یعنی چه؟

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام خوبان همراه 

 

برای انتخابات هایی که پشت سر گذاشته ایم و انتخابات کنونی یک شعاری در شبکه های مجازی مطرح شده که عنوانش رای بی رای هست که حتما شنیده اید! 

اینک پرسش مهم این است که این رای بی رای دقیقا یعنی چه؟ چه مفهومی دارد؟ و وظیفه ما به عنوان دوستداران جمهوری اسلامی در مواجهه با آن چه باید باشد؟ 

قبل از پاسخ به این پرسش باید به این مهم توجه کرد که خاستگاه شعار رای بی رای کجاست؟ 

خاستگاه چنین شعار و خواسته ای آنچنان روشن است که نیاز به پژوهش خاصی نیست. درصد کمی از بیان کنندگان و مروجان قطعا دشمنان جمهوری اسلامی هستند. اپوزسیون نظام هستند. این درصد را نمیتوان کاری کرد چون منافع ایشان در مخالفت و ضدیت با این نظام تامین می شود و اصولا نمی توان بین جمهوری اسلامی و این درصد مخالف به نقطه مشترکی رسید و اجماعی بین این دو پدید نخواهد آمد.

نکته بسیار مهم این نوع از مخالفان این است که درصد ناچیزی هستند و اکثر همین درصد کم هم در خارج از کشور زندگی می کنند و اصولا چون وابسته به کشورهای غربی از قبیل آمریکا هستند در بین مردم کشور محبوبیت و مقبولیتی ندارند و دلیل این سخنم این است که درصد اپوزسیون همان است که قبلا بود و افزایشی ندارد چه بسا با مرگ و میرها و یا زاد و ولد کم آمارشان کمتر شود! 

اما درصد بیشتر افرادی که امروز شعار رای بی رای را می دهند را مردمی که مخالف اصل جمهوری اسلامی هستند تشکیل نمی دهند، اصولا از مردم عامه ای هستند که درگیر گرفتاری ها و مشکلات روزمره اند و از این رو رای خود را بی اثر می پندارند. مردمی که اگر دولت ها و مجلس ها به رفاه عمومی توجه کنند و همت کنند تا موانع از پیش پایشان برداشته شود هیچ مشکلی با نظام ندارند و بلکه به حمایت از آن بر می خیزند. 

بیکاری ها، مشکلات اقتصادی، گرانی ها، باندبازی ها، منفعت طلبی های برخی سیاسیون، گاهی تنگ نظری ها و تندروی ها، عدم توجه به شایسته سالاری ها، گره انداختن در کارها به جای رفع آن ها، نابه سامانی های بازار و...، شیوه بانک داری و بسیاری از این دست مشکلات، برخی از مردم را به رای بی رای رسانده! 

کج فهمی این است این بخش از مردم را نادیده بگیریم و قطعا نادیده گرفتن ها و تندروی ها نسبت به ایشان نه تنها به تقویت جمهوری اسلامی کمکی نمی کند بلکه دشمنی مستقیم با این نظام است البته متاسفانه با نام نظام!

شاید یکی از راه های شبکه نفوذ در بدنه نظام برای افزایش نارضایتی ها همین باشد که مردم ناراضی را نادیده گرفته و نارضایتی ایشان را روز به روز بیشتر کنند. پس عده ای به نام انقلاب اگر ناخواسته گرفتار این جریان شده اند باید بدانند هر تفکری که موجب  ایجاد فاصله بین مردم و نظام شود هرچند اندک شود، صدا و برنامه دشمن است و نباید در آن گام بردارد.

دولت پیش رو و هر آنکس که مسولیتی دارد و دوستدار جمهوری اسلامی است باید و باید  به این بخش از مردم  توجه کند. برای حل مشکل مردم و پاسخ به توقعات به حق ایشان برنامه داشته باشد ، شعار بی شعار و پای کار باشد، آستین همت بالا بزند و لحظه ای در راه حل مشکلات متوقف نشود. خسته از خدمت برای جلب رضایت مردم نشود. چهار سال قطعا فرصت مناسبی است برای حل مشکلات. واقعا می شود و رسیدن به جلب رضایت مردم ممکن است.

 آنجایی که ساختارها مشکل دارد و مانع می شود باید اصلاح شوند و جاهایی که نیاز به همت دارد باید با گماشتن افراد توانا و کارآمد در مسیر موفقیت و جلب رضایت مردم گام برداشت. 

این مساله اصلا شوخی بردار نیست. باید محکم به رفع موانع و مشکلات جامعه پرداخته شود. دولت آتی اگر بتواند از عهده این وظیفه برآید قطعا در مسیر خدمت به نظام جمهوری اسلامی گام برداشته و اگر کاری که کار باشد نکند و جریان همینجور که هست ادامه یابد و مردم و مشکلات آنها دیده نشوند و مسولان به جای خدمت به مردم، تشنه قدرت و منفعت شخصی شوند،و درگیر شعار و حرف ها شود،  قطعا مسیر دولت مسیر خلاف جبهه خدمت به جمهوری اسلامی است  و همین سرمایه مردمی موجود هم کاسته خواهد شد.

لذا بر دولت است واقعا دست از باندبازی ها و منافع شخصی و گروهی و حزبی بردارد و فقط و فقط به فکر حذف موانع و مشکلات مردم باشند و منفعتی که برایشان مهم باشد منعت ملی و عموم مردم باشد که این خدمت به نظام جمهوری اسلامی است. 

 

     

                                                                                   محسن دیناروند 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ خرداد ۰۰ ، ۱۷:۳۶
محسن دیناروند
پنجشنبه, ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۴ ب.ظ

اوج بی ارزشی

بسم الله الرحمن الرحیم

 سلام دوستان

 

توقع داشتن از آدم های بی ارزش، اوج بی ارزشی است. 

 

                                                        محسن دیناروند

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ خرداد ۰۰ ، ۲۳:۴۴
محسن دیناروند
سه شنبه, ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، ۰۴:۴۲ ب.ظ

من و امر سیاسی

بسم الله الرحمن الرحیم

 

سلام خوبان

 

امر سیاسی در دنیای امروز یک امر پیچیده، مبهم و پر از رازهای مگویی است که بعدها وقتی بی اثر شدند فاش می شوند! در مقابل اما من به شدت دورم از هرگونه پیچیدگی و ابهام و معتقدم به شفافیت و بیزارم از سیستم های بی اخلاق! با این حالی که گفتم ترجیح می دهم در عالم سیاست بر اساس اصول الهی و ارزشهای اخلاقی انسان نهاد حضور یابم و به شدت از امر سیاسی روزمره دوری کنم. و بر این باورم یکی از اتفاقاتی که با ظهور حضرت مهدی موعود(عج) رخ می دهد همین است که امر سیاسی را بر اساس اصول الهی و بر مبنای صداقت و شفافیت می آراید. در اوضاع غیبت چاره همین است که لااقل تا می توانیم از خودمان در برابر بی تقوایی های امر سیاسی مواظبت کنیم و دور باشیم از بی تقوایی سیاسی.

ان شالله.

 

                                                                                             محسن دیناروند

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ خرداد ۰۰ ، ۱۶:۴۲
محسن دیناروند
جمعه, ۲۱ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۳۲ ب.ظ

چرا حضرت معصومه (س) ازدواج نکرده اند؟

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام خوبان 

ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر مبارک باد. 

 

 چرا حضرت معصومه (س) ازدواج نکردند؟ 


همانطور که می دانید حضرت معصومه(س) در زمان درگذشت و به روایتی شهادتشان ۲۸ سال داشتند که به طور معمول و نسبت به زمان خودش برای ازدواج سن بیشتری بود. اما سوال مهم این است که ایشان چرا ازدواج نکردند. دلایلی برای این مساله ذکر شده که برخی از آنها بر خلاف قرآن و سیره اهل بیت(ع) است مثل وصیت امام موسی(ع) بر ازدواج نکردن دخترانشان، یا دلایلی که محکم و عقلایی نیست مثل همتا نداشتن حضرت ، در این بین شاید نزدیک ترین دلیلی که ذکر آن رفته است همان خفقان سیاسی حکومت عباسی بوده بر علیه اهل بیت(ع) اما این نظریه هم جای نقد دارد چرا که درتاریخ آمده تعداد بسیاری به همراهی حضرتش در سفر به ایران پرداخته اند. و این بدان معنی است که این عده با توجه به در نظر داشتن شرایط خفقان حاضر به همراهی و جانفشانی برای حضرتش بوده اند لذا ترسی برای ازدواج با ایشان از بابت خفقان نداشته اند. اما این حقیر با توجه به مطالعات قرآنی و حدیثی یک دلیلی را برای این امر دریافته ام که دست بر قضا عقلایی هم هست و آن این است که حضرت حق انتخاب داشته اند که ازدواج کند یا نه؟ و این حق را هیچ کس نمی توانسته از او بگیرد. نکته دیگری که بیان آن ضروری است این است که ازدواج نکردن حضرت معصومه(س) بیانگر این مهم است که فضیلت وجودی زن فقط در ازدواج نیست بر خلاف آنچه که عده ای بر آن هستند تا به زنان جامعه ما بقبولانند که اسلام فقط شانیت مادی و همسرداری برای ایشان قائل است. نه! این ازدواج نکردن حضرت معصومه ضد این تفکر التقاطی است. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۰۰ ، ۱۷:۳۲
محسن دیناروند
جمعه, ۲۱ خرداد ۱۴۰۰، ۰۳:۰۹ ق.ظ

التماس دعا

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام همراهان عزیز 

مسئله مهمی برای من پیش آمده . از خدمت همه شما بزرگواران  می خواهم برای رفع مشکل پیش رو دعا نمایید که به شدت به دعای خیر شما محتاجم. 

 

         محسن دیناروند 

 

#پست_موقت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۰۰ ، ۰۳:۰۹
محسن دیناروند
شنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۰۳:۰۴ ب.ظ

مدعیان ستادها

 

 

     ری ها همگی برای شما  مدعیان  ستادها

     بس است خدا برایمان در میدان جهادها

 

                                      محسن دیناروند

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۵ خرداد ۰۰ ، ۱۵:۰۴
محسن دیناروند
شنبه, ۱۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۳۹ ب.ظ

بی فکری ها(۸)

بسم الله الرحمن الرحیم 

با سلام و احترام 

 

ظلم و دروغ یک روش سیاسی غلط برای حاکمان است ولی پذیرش و همراهی ظلم و دروغ  چیزی جز بی شعوری نیست. 

 

                                                     محسن دیناروند

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۵ خرداد ۰۰ ، ۱۲:۳۹
محسن دیناروند
چهارشنبه, ۱۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۲۸ ب.ظ

خیانت به اخلاق

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام رفقا 

 

بزرگترین خیانت در حق اخلاق این است که به نام اخلاق، آزادی از مردم گرفته شود. 

 

                                                                                                 محسن دیناروند

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ خرداد ۰۰ ، ۲۲:۲۸
محسن دیناروند